Про наболіле!

Потрібно визнати, що наш народ (більш активна його частина), вихований при радянської владі, саме як споживачі. Нам потрібно було лише проголосувати за потрібного кандидата у владу, а далі тільки чекати на блага, які посипляться прямо з неба!!! Тому цілком зрозуміло, чому в державі не відбувається ніяких змін!

На жаль вихованням молоді влада не займається, і займатися не бажає - уникаючи зайвої, для себе, конкуренції. Народ, якому не надане якісне виховання (з усіх позицій) - це ідеал для корумпованої влади.

Ситуацію погіршує "Гетьманство", яке притаманно для українців навіть на самому низькому рівні. Те саме стосується і чорнобильских організацій. Ми і зараз можемо спостерігати намагання деяких громадський організацій "лягти" під ту чи іншу політичну силу.

Погляньте, нам постійно "допомогають" всі хто знаходиться в опозиції. Навіть ті, хто колись був у владі і міг дуже легко, на законодавчому рівні, вирішити наші проблеми! А ми, як дурні, або більш жорстоко - як недоумки, знову до них звертаємось за допомогою? Чи нас держать за абсолютних лохів? Не хочеться думати, що ми такі і є!

Невже так важко сісти за "круглий" стіл і домовитись про узгоджену позицію? Якщо ми досі цього не зробили, напрошується висновок, хтось нагорі "керує" процесом, і до цього часу - досить успішно!

І останнє.

Впевнений, наша помилка в тому, що з самого початку ніхто не намагався притягати до відповідальності тих осіб, дії яких, у судовому порядку, були визнанні неправомірними. Якби з самого початку винні особи несли відповідальність (навіть адміністративну) то, впевнений, ми б не досягли такого рівня нігілізму права яке маємо наразі.

Безвідповідальність породжує беззаконня!!!

Тому, панове, працюємо далі! Або тіхенько становимось рачки!

Олександр Дерека