Печальная новость: ФК "Конти" прекратил свое существование

С глубоким сожалением сообщаем о прекращении существования ФК "Конти" - футбольной визитной карточки нашего города. Таково решение учредителей. Подробности в ближайшем номере "Провинции".

Comments

    Когда узнал - не поверил. Думал шутка. Жаль. Каждая домашняя игра была праздником для многих горожан. Я даже на выезды ездил. Может передумают еще. Просто оставят команду из местных ребят.

    Ответ на от Меланченко

      У контиков уже денех нема на футбол. Лутше ж купить домик в Вене или Лондоне, чем паддерживать фут.каманду.  Када писали пра закрытие бальниц, спрашивали хто следущий? Вот он следущий. Визде пакращуеца, а спорт будит атставать? Неее! И в спорте пакращеня далжны быть.

        Футболом особо не интересуюсь, но радовало развитие спорта, мечтал о восстановлении стадиона в  парке Юбилейный. :(

          да новось не из лучших.Деньги на выборы нужны.Они на деньги футбольной команды очень много голосов думают купить. Вложение то по выгодней

            Это что за новости про команду. А как же стадион Металлург?

            А как же поездки на матчи шахтера? Кто что слышал,делитесь информацией

              неужели у конти все так сложно,говорят компании по тихому приходит кирдык? или вранье? кто что слышал?

                Не,ну не могу,я в шоке. И подумать не мог,что команде пипец,е мое,только поле сделали,сам как идиот помогал,трава классная,и главное,ремонт в раздевалке сделали,кому теперь это все,а?

                  и еще,а что будет с футболистами команды? они же на зарплате были

                    Так сталося, новину про "Конті" виложив я. Спочатку почув про затримку зарплатні для гравців - і не звернув уваги. Ну, мало що там буває. А потім хтось із працівників стадіону - "футболісти підшукують собі нові команди", і знов я не зреагував, ну ніяк.

                    Десь з півроку тому, хтось з команди каже: "І у нас, і в Донецьку хлопці невдоволені. Ну навіщо нам тут хокей потрібен. Що, гроші нікуди дівать?" Я і тоді уваги не звернув. Це вони про клуб "Донбас"

                    Про себе просто так подумав, що чергова проросійська якась розводка, на кшалт "Ще однією мотузкою до Москви" 

                    Думаю, а толк? У нас тут ця хокейна тема нікому не потрібна. Принципово не слухав і не дивився на це неподобство, а тут на тобі "Донбас" щось там у москвичів в їх першості виграє. Сміюсь про себе. В перший свій сезон!  Відомож, який  у них там арбітраж. В некорупційних умовах Європи французи їх удєлалі, думаю в Московії багато хто локті кусає, що через цю політику щось і франкам відломилося.

                    Подивіться, хто керує федерацією хокею, кому належить наша фабрічка, хто спонсорує "Донбас". У Бориса Вікторовича, мабуть, змінилися пріоритети. "Трус нє іграєт в футбол"

                    Починаються розкладки дуже серьйозних передвиборчих пас,янсів.

                    Може бути ще одне політико-економічне пояснення, но про це не хочу. 

                    Сумую по "Конті" там дійсно щось позитивне для міста відбувалося. Прийшли в місто якісь гроші. Тіж робочі місця. Той же стадіон. Скільки радості на тому стадіоні було. Оті діти зовсім малі АБСОЛЮТНО ЩАСЛИВІ по газону в перерві бігають. Вони цей момент, може, на все життя запам,ятають. У нас в Констасі дуже завзяті болільники виявилися. Я скільки по області не їздив, на рівні обласної першості таких не зустрічав.

                    Та і великий бізнес показав, що може обертатися до міста  "людським обличчям". Їм це копійчина, а як діти отім "солодким призам" від "Конті" радувалися.

                    Забув цей вислів: "Це гірше ніж зрада, це помилка". Може і не так... Певен, це помилка їх керівництва. Не такі там і великі кошти для серйозної команди утримувати клуб рівня обласної першості.

                    Там деякі моменти у мене в газетню статтю не пішли, може команда ще в якійсь формі і збережеться. Коли б там заграла наша місцева молодь, то всі ці зміни були б тільки на найкраще.

                    Жаль, що у нас мер не футбольна людина. Але у городі з,явився серйозний табачний бізнес, а вони утримуть пару команд в т.ч. і "Зарю" луганську, якщо я не помиляюсь. Є футбольні хлопці з "Мегатекса". Мер тут міг би все організувати, в ідеалі. По копійчині з бізнеса, там100 000 гривень, але ж не одразу.

                    Не важливо, як буде команда називатися. Там потрібно найближчим часом 15 тисяч віддати за судейство і грай собі далі. Потім вже по кілька тисяч на місяць на транспорт. Є кілька сильних місцевих гравців - семеро, що працюють на "КонтІ", той же Філіп, Король - вони б молодняк піднатаскали б. А є непогані гравці на "Мегатексі", кажуть, і вони могли б підсилити. Хлопці б грали без тренувань, дійсно, як любителі.

                    Певен, тут владі треба підсуєтиться. Треба не втратити серйозний міський футбол.

                    О стадіоні я в статі щось написав. Йому нічотго не загрожує. Але поле! Основні витрати були на поляну. ЇЇ утримання дуже недешеве. Думаю якість газона серйозно постраждає. Але головне зберегти команду

                     

                     

                     

                      Я так понимаю,что теперь конти будет спонсировать хоккей,может оно и правитльно,только очень трудно,и на душе зябко,футбол,это единственное,что меня радует на сегоднешний день,да и за билетами теперь надо в донецк ездить,или абонемент покупать,на который денег просто нет,жаль,конечно

                        Новость прямо скажем, не очень хорошая.Ребят жаль по человечески. но мож не всё так плохо а? Посмотрим а вдруг найдётся кто нить типа А.А Кулик и спасёт городской футбол. Ведь вполне может быть.

                          да эта новость застала меня в расплох,примерно как молотком по голове ударили,для нашего города футбол был субботним праздником от мала до старцев,таких преданных верных болельщиков нет ни у одной областной команды и мы верили всегда в них что не мало важно было в трудные моменты они играли для нас спасибо руководству команды которое организовывала выездные поездки на матчи Конти,и всячески поддерживала нас на протяжении всего времени.да к сожелению аматоский футбол в облости теряет интереcc