Молода, але вже мастита художниця експонується в нашому музеї (відео)

19 квітня у Костянтинівському музеї відкрилася виставка робіт Ольгі Сабадин. Експозиція буде працювати до 20 травня з 8-00 до 17-00, крім понеділка (вихідний). ГОЛОВНЕ - РОБОТИ ПРОДАЮТЬСЯ!

Художниця народилася в нашому місті. З дитинства захоплювалася малюванням і вирішила реалізувати свою мрію - стати живописцем і присвятити все життя творчості.

2008-2012 рр. навчалася в Донецькому художньому училищі на факультеті станкового живопису.

2012-2016 рр. у ХДАДМ (Харківська академія дизайну і мистецтв) на факультеті монументального живопису.

Приймала участь у різних виставках в Харкові і по Україні. Зараз мешкає і працює у Києві. Патріот України, гарно знає Донеччину. Щойно повернулася з Авдіївці.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/j_oLjaGGN0k.jpg?itok=guBNz9Sv","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=j_oLjaGGN0k&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Адаптивный)."]}

Красуня - сама витвір мистецтва. Закохана у Білокузьминівські гори. Приймала участь в пленерах на Кам'яних Могилах. Її роботи по музею Прокоф'єва знаходяться в цьому музеї в Сонцівці (Покровський район), де народився композитор і куди завтра їде Костянтинівська школа екскурсоводів. Обіцяла поїхати з нами!

Подробиці та інтерв'ю в паперовій "Провінції".