Чи буде введена в Костянтинівці військово-цивільна адміністрація?

У Костянтинівці просять створити військово-цивільну адміністрацію. Про це писала газета "Провінція" в опублікованому у минулому випуску звернені журналіста "Провінції" В.Березіна, а також приєднавшихся активістів.

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ПЕТРА ПОРОШЕНКА, ГОЛОВИ ДОНЕЦЬКОЇ ОВЦА О.КУЦЯ, КОМАНДУВАЧА ОБ`ЄДНАНИХ СИЛ С.НАЄВА

Ми звертаємося до Вас з наполегливим проханням негайно ввести в Костянтинівці військово-цивільну адміністрацію! Це нам обіцяли (бо Костянтинівська міська рада від регіоналів та комуністів «сидить» аж з 2010-го!) голови Донецької обладміністрації з 2014 року - але в місті продовжують керувати не тільки зрадники та пофігісти, але й ті - що руйнують та знищують Костянтинівку та її мешканців.

Тільки декілька прикладів:

1. Кожну ніч завод мера С.Давидова викидає на наші голови, в наші легені отруєнні речовини (звернення до еко-інспекції та поліції нічого не дають).

2. Продовжується вбивство мешканців селища Червоне "трикутником смерті" (кожен це відчуває, коли в'їжджає у Костянтинівку з Дружківки).

3. Друзі нашої влади (власники ресторану "Євросіті") незаконно (без дозволу) захопили прохід прямо у міськради.

4. Влада практично підтримує незаконну продаж "лівих" горілки та цигарок, що руйнує в місті торгівлю «по білому», яка повинна поповнювати бюджет. Вже більше року громадськість безуспішно бореться з продажем російських цигарок (іноді продаються навіть з акцизною маркою ДНР!).

5. Влада на очах кинула напризволяще та зруйнувала практично новітню будівлю 12-ї школи, що стоїть у самісінькому центрі.

6. Не дивлячись на те, що ще П.Жебрівський, побачивши беспредел з закинутими будівлями в центрі міста (наприклад, величезна недобудівля «Фуршету»), вимагав від влади збільшити на порядок їх власникам оренду за землю, щоб хоч якось на це вплинути. Але кому вони це будуть робити - собі чи своїм друзям?

7. Вони практичне придушують малий та середній бізнес, який хоч якось починає розвиватися та не хоче "ложитися" під їх мафію. Приклад - витиснення нашого славетного куркуля, учасника АТО, переселенця Сергія Свириденка з торгівлі у місті (задавили орендною платою).

9. Представнику влади підприємцю депутату В.Карпову надали статус почесний громадянин міста та за міський вкрай малий бюджет відшкодовують комунальні витрати за його триповерховий будинок!

І це тільки мала частка того, що коїться.

ГОЛОВНЕ - ЯКЩО НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬСЯ, ТО МІСТО ЗРУЙНУЄТЬСЯ, ЧОГО Й ХОЧУТЬ АНТИУКРАЇНСЬКІ СИЛИ. ОСОБЛИВЕ ПЕРЕД ПРЕЗИДЕНТСЬКИМИ, ПАРЛАМЕНТСЬКИМИ ТА МІСЦЕВИМИ ВИБОРАМИ, ЩОБ ОТРИМАТИ МАКСИМАЛЬНУ КІЛЬКІСТЬ ГОЛОСІВ. ТОМУ ВВЕДЕННЯ ВЦА ВКРАЙ ВАЖЛИВЕ ОСОБЛИВЕ ЗАРАЗ!!!

По закону військово-цивільні адміністрації утворюються, коли влада не здійснює покладені на неї Конституцією та законами України повноваження, у тому числі внаслідок фактичного самоусунення від виконання своїх повноважень, або їх фактичного невиконання. Це саме той випадок. Треба визначитися – чи ВЦА, чи вже призначайте скоріше вибори!

Представник Європейської партії України В.Березін.

Представник ВО “Батьківщина” С.Бувайло.

Представник партії "Патріот” А.Статива.

Представник Радікальної партії О.Ляшко П.Руденко.

Подробиці та коментар О.Меланченко дивіться у сюжеті UA.Donbas.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/59OfqVCOJY4.jpg?itok=Q90a5lF8","video_url":"https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=59OfqVCOJY4","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Адаптивный)."]}