Поліцейські Дружківки затримали двох нападників на пенсіонерів

Реалізуючи свій злочинний намір, один з нальотчиків силою відібрав у жінки сумку, а інший спричинив її чоловіку тілесні ушкодження. Зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Наприкінці листопада до чергової частини Дружківського відділення поліції надійшло повідомлення про зухвалий напад на пенсіонерів у під’їзді.

Співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що на той момент 80-річні чоловік та жінка поверталися додому. Зловмисники підстерегли пенсіонерів, як раз біля сусіднього під’їзду. Тільки-но подружжя увійшло в будинок, їх одразу наздогнали двоє незнайомців.

Доки один із нападників намагався вирвати з рук жінки сумку, інший – відштовхнув та вдарив в обличчя її чоловіка, від чого останній впав.

Отримавши прикмети невідомих, співробітники сектору кримінальної поліції розпочали пошук причетних до злочину. Так правоохоронці викрили двох місцевих мешканців 41 та 33 років. Один з яких виявився багаторазово судимим за вчинення майнових злочинів.

Частину викраденого чоловіки залишили собі, аби у подальшому розпорядитися на свій розсуд, решти – позбулися.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. За вчинений злочин зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Відносно правопорушників обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Поліція Донеччини