Червоний у лайні та в "колорадських стрічках"

Сьогодні мешкнці Червоного позвали нас подивитися на два неподобства.

Перше - з труби, що виходить до КНС-1 та йде на очисни споруди, прямо у струмок, що впадає у Торець льються фекальні стоки.

Ми поставили до відома керівництво екологічної інспекції, вони обіцяли зреагувати.

Заступнику міського голови В.Василенко ми також розповіли про це вбивство природи. Він сказав, що цього не повинно було бути, бо КНС-1 в гарно працюючому стані.  

На самому КНС-1 працювали люди та насоси. Але вся їх зарплатня, всі ці витрати, що "Вода Донбасу" накидує на костянтинівців - бурно зливалися у річку.

ВІДЕО ДИВІТЬСЯ НИЖЧЕ!

Друге неподобство - "колорадська стрічка", яку намалювали на пам'ятній стелі Герою Радянського Союзу Миколі Носулі (двоюрідний брат О.Тихого - вони разом неодноразово ночували у родичів та говорили, якою яскравою вони хочуть бачити Україну). Стела знаходиться на вул.М.Носулі на перехресті з пр.Ломоносова.

Це порушення закону вже було виявлене та зафіксовно в поліції.

Але ось вже 4 місяці - як ніякої реакції.

Говорять - що покрили якимось лаком, а потім через декілька днів цій лак соскребли.

Полція, як завжди, не захотіла проводити розслідування. Це дуже важко - знайти того, хто обновив стелу, бо фарба та ж сама.

Тому все у злочинців зійшло з рук, як і у усунувшейся від виконання своїх посадових обовязків поліції.

Ми подали запит - кого з співробітників за таку непрофесійну та халатну роботу з правоохоронців було притягнуто до відповідальності...

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/08iXxSvzPBs.jpg?itok=7jZfCc8E","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=08iXxSvzPBs&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Адаптивный)."]}