Костянтинівка на Міжнародних змаганнях з боксу і кікбоксінгу

З 21 по 30 травня в м.Албена (Болгарія) відбувся Чемпіонат Європи з боксу серед юнаків та дівчат. У складі збірної України в цьому турнірі прийняла участь спортсменка Костянтинівської міської федерації боксу і кікбоксингу Єриш Єва.

Єва вперше приймала участь в змаганнях такого рівня. За вихід в півфінал Єва поступилась більш досвідченій спортсменці з Росії і зайняла 5-е місце. Цього разу без нагород. Відсутність досвіду в міжнародних змаганнях можливо зіграла свою роль, але участь Єви в Чемпіонаті Європи через півроку тренувань вже свідчить про її високий потенціал як спортсмена. В той саме час Єва здобула найцінніший практичний досвід міжнародних змагань, бо в рамках турніру Єва провела матчеві зустрічі (спаринги) з представницями Італії, Сербії, Ірландії, Білорусі, де Єва проявила себе на дуже високому рівні.

Хотілось би віддячити людям, завдяки чиєї допомозі Єриш Єва з тренером Харькіним Денисом Миколайовичем змогли прийняти участь в Чемпіонаті Європи – це Бащинский Михайло Борисович, Шапран Юрій Володимирович, Маринич Володимир Олександрович, Штагер Дмитро Олександрович, Стоянов Стоян Трифонов. Від імені Костянтинівської федерації боксу і кікбоксингу виражаємо вдячність всім, хто допомагає розвивати спорт в нашому місті і формувати позитивний імідж міста Костянтинівка на всеукраїнському і міжнародному рівні.

Рівень підготовки спортсменів нашого міста вже відповідає міжнародному, і попереду нас чекають не менш відповідальні змагання – Чемпіонат Світу з кікбоксингу. Вихованець Костянтинівської федерації боксу і кікбоксингу Андрій Лакоза, який вже тричі вигравав чемпіонат України, продовжує підготовку, в рамках якої пройде 2 навчально-тренувальних збори в м.Хмельницькому в складі збірної України. Чемпіонат Світу з кікбоксингу відбудеться у вересні цього року в Італії, отже Андрія чекає три місяці напруженої підготовки, а керівництво Костянтинівської федерації ще і важливе питання з фінансування поїздки, яке на цю мить залишається відкритим.

Бажаємо всім спортсменам нових досягнень та високих результатів.

Віримо в перемогу!

Костянтинівська міська федерація боксу і кікбоксингу.