Спортивными рекордами прославим город наш!

18 січня 2019 року у м. Бахмут відбулась Конференція Регіональнї федерації боксу Донецької області. На засіданні підсумували пророблену роботу за 2018 рік та окреслили план діяльності на 2019 рік. 

У роботі конференції, крім членів федерації, взяли участь директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації Мицик В.П. та представник відділення НОК України Подопригора Д.Ю., які плідно співпрацюють з федерацією та підтримують її.

Президент федерації подякував всім тренерам за сумлінну працю, а новоспеченим функціонерам побажав плідної роботи. Очільник обласної організації запевнив присутніх, що і надалі керівництво буде робити все можливе для розвитку боксу в Донецькій області. За пiдсумками 2018 року Кращим боксером-дiвчиною Донецької областi признана Єрыш Єва з м. Костянтинівка (тренер Харькин Д.М.).

19 по 20 січня у м. Курахове вiдбувся чемпіонат Донецької областi з кикбоксингу WAKO серед юнакiв та юнiорiв 2003-2012 р. н. та вiдбiрковий турнiр серед старших юнiорiв (2001-2002 р.н.) i студентiв (19-28 р.) до чемпioнату України серед студентів, який буде проходити с 1 по 3 лютого у м. Чернiгiв. З Курахово спортсмени нашого мiста привезли 8 золотих, 6 срiбних та 3 бронзових нагороди. Тренери Абрамов С., Донцов I., Шеховцов С. та Харькiн Д.

Гарний початок нового року. 

Зараз хлопцi готуються до ЧУ у Чернiговi, а Єва Єриш - до чемпioнату України серед жiнок, молодi та юнioрок, який вiдбудеться у м. Харкові з 1 по 7 лютого. Побажаємо нашим спортсменам яскравих перемог.

Федерація боксу і кікбоксингу.