Звільніть мій дах!

Голові міської ради м. Костянтинівка Роженку Ю. Н.

Я, Волошина Л. А., звертаюсь до голови міської ради Роженка Ю. Н. з тим, щоб мої витрати, які я вклала в покрівлю даху над своєю квартирою, зарахували за рахунок квартплати, є чек на витрачену суму. Квартира моя знаходиться на 5‑му поверсі, приватизована разом з дахом. Дах тече, вода тече по стіні на балконні двері, в кухні над пічкою, по вікні в кімнату, від чого руйнуються стіни, двері, вікна та по з`єднанні бетонних плит. Я неодноразово зверталась в ЖЕК № 7, ЖЕК № 1, в СЄЗ, до Коменерго по телефону. В Коменерго мені відповіли, що не крили і крити не будуть, це був 2008 р. весна, літо, осінь. Два рази замазували дірки, але дах продовжував текти. Настала осінь, листопад місяць, і я вимушена була покрити дах над своєю квартирою за свої кошти, які відкладала на лікарню, за свою мізерну пенсію в 600 грн. Велика сума витрачається на послуги. А тут ще на мій дах підприємець Крячко А. В. поклав кабельну антену, саме там, де тече вода. Мешкає він у будинку по вул. Б. Котельнікових над мінімаркетом «Бріг». Я декілька разів зверталась до нього з проханням, щоб зняв з мого даху антену, бо через неї збирається сніг, вода і все тече мені в хату. Але він на це відреагував так, що подасть на мене до суду, бо дах, як він сказав, «общий». А де ж моя частина приватизованої і квартири, і даху? Квартира і даху на 5‑му поверсі приватизується разом. І ніхто не має права на мою приватизовану квартиру, це моя власність, а власність є недоторканою — наголошує закон.

Висновок: прошу нарахувати мої витрати на покрівлю даху в рахунок квартплати і примусити Крячко Андрія Вікторовича зняти антену з даху, бо я сама його крила. А він, як підприємець, не має права на мою власність. Є закон, який захищає мої права, — «Захист прав споживачів»
.

Волошина Л. А., вул. Краснодарська.

 

 

Комментарий эксперта


Для вынесения квалифицированного вердикта письмо Л. А. Волошиной мы отнесли в прокуратуру.

А о том, как лучше «разрулить» ситуацию, решили посоветоваться с местными бандитами, которые заинтересовались жалобой Лидии Андреевны и высказались по данному поводу (оставляем авторский сленг): «Чисто по понятиям, эта бабуля молоток! Бабуленция врубилась, что начинает попахивать мочиловом 90-х и сделала классное решение — обзавелась реальной крышей. Теперь, имея такое крышалово, ей плевать, с какой тарелки кормится перец Клячко. Парит только одно — почему тарелка этого перца стоит на ее крыше? Ведь крыша свое добро не давала!

Шевеля извилинами, можно прикинуть, что раз за крыши у нас отвечают коммунальщики, т. е. горисполком, т. е. сам Рожек, то значит крышей бабульки и есть сам Рожек! И если эта крыша разрешила комерцу Клячко кормиться с тарелки на крыше бабули, то пусть сам Рожек и вернет ей деньги, уплаченные за крышу, или уберет тарелку. Иначе, мы найдем бабке новую крышу в лице ген. прокурора Саши Медведько!»


P.S. Когда материал готовился к печати, Лидия Андреевна сообщила нам, что антенну предприниматель с крыши ее дома снял и перенес на соседний. После чего у бабули перестало работать проводное радио.