До уваги шанувальників сучасної української музики!

У січні цього року концертом в Полтаві стартує зимовий акустичний сольний тур Олега Сухарєва – автора-виконавця власних пісень, поета, лідера київського рок-гурту «Самі Свої», лауреата багатьох фестивалів авторської пісні: http://www.osuharev.narod.ru

Минулого року відбувся перший такий тур, протягом якого було дано 17 сольних концертів в 16 містах України. Цього року планується відвідати близько 20 міст по всій Україні, а також дати концерт в столиці сусідньої Молдови - Кишиневі.

Стилістично творчість Олега Сухарєва можна визначити як українську авторську пісню, бард-рок, український акустичний рок, фольк.

Минулого року в рамках туру Олег вперше виступав в Донецьку, в приміщенні Художнього обласного музею. Донеччани дуже тепло відреагували на його творчість, в турі це був один з найкращих концертів. Цього року в Донецькій області буде дано 6 концертів. У Донецьку 26 січня у клубі “Ганджубас”.

Тож запрошуємо вас відвідати акустичний сольний концерт Олега Сухарєва, що відбудеться 25 січня, в середу, в Костянтинівці (місце узгоджується).

Заявки можна подавати по тел: 0679724486, 0662723004.