Одноразове простирадло для масажу - яке краще взяти?

У наш час, одноразові простирадла в компанії, яка пропонує масаж, є невід’ємним показником якості послуги. В першу чергу, це гігієна, воно приємне до шкіри, та має доступну ціну. Клієнту непотрібно приносити рушник самостійно. Мають багато плюсів, розглянемо їх докладніше:

  1. Зручні при використанні, продаються, зазвичай у рулонах, достатньо просто нарізати ту кількість, яка потрібна. Крім того, ви самі обираєте довжину, в залежності від розміру тахти. Рулон не великий та легкий, його зручно переносити, це важливо при малих кабінетах.
  2. Великий плюс це гігієна, у наш час вона дуже актуальна. Клієнт буде в безпеці від грибків, мікроорганізмів та бактерій. Після використання, тканину просто викидають.
  3. Загалом, використовують одноразове простирадло синього кольору, але насправді їх дуже багато. Відтінки спокійні, не мають яскравості чи строкатості. Це допомагає клієнту розслабитись та отримати задоволення від процесу масажу.
  4. Матеріал виключно натуральний, не має синтетичних ниток, завдяки цьому, не викликає алергії. Можна використовувати, навіть, для дітей.
  5. Виконує не одну функцію, ним зручно витиратись після косметичної або медичної процедури. З тканини виготовляють також одяг для хірургів та пацієнтів.
  6. Дуже доступна ціна, купують як рулоном, так і по декілька штук. Звичайна людина може придбати для себе потрібну кількість.
  7. Матеріал «дихає», тому клієнту не буде спекотно під час процедури, також тканина вбирає тепло, тому й у прохолодному приміщенні пацієнту не буде холодно.

Види одноразових простирадл

Це не просто тканина, вона має різновиди, від яких залежить ціна та якість:

  • Целюлоза широко використовується у медичних цілях. Зроблена із натуральних волокон, стійка до вологи, на випадок, якщо клієнт спітніє.
  • Спанбонд, це матеріал, виготовлений із ниток, які не переплітаються, а склеюються один з одним. Через це він дуже міцний, зовсім не промокає та гарно пропускає повітря.
  • СМС, складається із мельтблаунда та спанбонда. Є одним із най антибактерицидних простирадл з цієї серії. Завдяки спеціальному переплетінню, тканина не пропускає такі рідини, як жир від кремів або інших засобів для масажу. Саме він найпопулярніший серед косметологів.
  • Спанлейс м'який, за дотиками, схожий на бавовну. У складі має поліефір та віскозу. Він дуже тоненький, але на диво, є одним із найміцніших. Має антистатичні властивості, що є великим плюсом.
  • Ламінований пропиленом спанбонд, дорожчий за інші, але якість дуже висока. Завдяки спеціальній пропитці, матеріал відштовхує будь-які косметичні засоби, котрі можуть потрапити випадково під час сеансу.

Як правильно вибрати простирадло

Визначте для себе, яка кількість потрібна, у рулоні, в пакуванні або декілька штук. Важливий матеріал із якого він зроблений, відрізняється певними критеріями та ціною. 

Розміри бувають різні, в залежності від призначення. Наприклад, для масажного кабінету, косметології, медичного огляду або процедур. Також зверніть увагу на щільність матеріалу. Дуже тонкий підійде для нетривалих маніпуляцій, якщо використання буде у медичних цілях, у цьому випадку, воно повинно бути дуже міцним.

 За матеріалами Chila