Як вибрати картриджі для тату машинок?

Досвідчені майстри з перманентного макіяжу все частіше в роботі використовують картриджі, які мають свої плюси перед окремою голкою.

Сучасні одноразові змінні насадки дозволяють досягти досить високої якості перманенту, а також гарантують безпеку клієнта. Купити картриджі для тату машин можна на сайті магазину pmtaty.com.ua з доставкою по всій Україні. Вартість їх є для багатьох прийнятною.

Переваги тату картриджів

Безперечна перевага картриджів полягає в якісному складанні кожного компонента модуля та стерильності всіх матеріалів. Крім того, фахівці рекомендують добре придивитися до картриджів з наступних причин:

  • вони без проблем встановлюються на машинку і не вимагають свого збирання;
  • картриджі призначені для одноразового застосування.
  • у модулях застосовується пружинний механізм, за рахунок чого зменшується довжина голки та амплітуда коливань.
  • багато професійних тату майстри відзначають зниження рівня отримання травми та пошкоджень шкіри.

Виготовляються картриджі в основі з медичного безбарвного пластику. При купівлі сучасних картриджів наголошуйте на цілісності блістерів, відсутність нальоту та іржі, а також термін придатності картриджів, який фактично означає термін їхньої стерильності. Але, не звертаючи уваги деякі мінуси, картриджі залишаються найпопулярнішим вибором сучасного тату артиста. Рекомендуємо вибрати картриджі для своїх завдань у спеціалізованому інтернет-магазині pmtaty.com.ua.

Недорогі картриджі для тату машинок від магазину ПМтату:

  • щільно підігнані один до одного і не дозволяють пігменту розбризкуватися;
  • швидко замінюються, що полегшує чергування нанесення контуру, забарвлення та розтушовування;
  • оснащені мембраною, яка щільно прилягає до шкіри та не пропускає фарбу всередину інструменту, отже, підвищує стерильність;
  • виглядають сильно, сучасно та автоматично підвищують статус в очах ваших клієнтів.

Картриджі для безпечного татуажу

Для зручності роботи з картриджем кожна тату машинка повинна мати окрему ручку, що знімається. Така конструкція значно полегшить роботу для відповідного фахівця та допоможе у короткий термін замінити всі необхідні витратні матеріали. Картриджі для тату машинок забезпечують максимально комфортні умови для вашої. Усі картриджі для тату від інтернет-магазину тату товарів ПМтату є стерильними та мають персональну упаковку.