Де найкращі ціни на ламінат?

Легкість монтажу, відмінні експлуатаційні характеристики та вигідні ціни зробили ламінат став одним із найпопулярніших підлогових покриттів. Міцний та надійний матеріал добре ізолює шум, відрізняється стійкістю до механічних пошкоджень. Завдяки різноманітності кольорів та відтінків можна підібрати якісний ламінат під будь-який інтер'єр. Інтернет-магазин Ламінат77 пропонує ламінат у широкому асортименті з доставкою за вигідними цінами.

Як правильно вибрати ламінат

При виборі ламінату слід враховувати кілька важливих характеристик:

  • тип покриття ламінату глянсовий або матовий;
  • структура поверхні буває з тисненням або структури;
  • з фаскою чи без.

Вирізняють кілька класів ламінату, якими визначається сфера їх застосування:

  • Ламінат 31 класу призначений для побутових умов із низьким навантаженням.
  • Для використання в домашніх умовах з високим навантаженням або в офісах з низьким навантаженням оптимально підходить ламінат 32 клас, який має достатню міцність, що забезпечує тривалий термін служби.
  • Ламінат 33 класу спеціально розроблений для офісів із високим навантаженням.
  • Ламінат 34 класу – надміцне покриття, створене для використання у спортзалах.

У приміщення з невеликою прохідністю, наприклад для спальні, оптимально підійде ламінат 32 класу. У коридор краще купити ламінат 33 класу. Але навіть покриття 31 класу за своєю твердістю та експлуатаційними характеристиками значно перевершує підлогу з натуральної деревини.

Товщина ламінатної дошки зазвичай знаходиться в межах 6-12 мм. Для збільшення шумо- та теплоізоляційних властивостей рекомендується укладати ламінат на спеціальну підкладку.

Де купити ламінат за вигідною ціною?

Якісний ламінат прослужить вам протягом довгого часу, зберігаючи свій привабливий дизайн. Навіть при щоденному вологому прибиранні таке покриття не втратить свій колір. Використання спеціальних засобів для ламінату дозволить значно продовжити термін служби підлоги, що ламінує.

У каталозі інтернет-магазину Laminat77 представлений великий асортимент ламінату з різним дизайном та характеристиками, серед якого обов'язково знайдеться відповідний варіант за привабливою вартістю. Фахівці проконсультують з питань вибору підлогового покриття та допоможуть підібрати найбільш підходящий ламінат з доставкою по Україні, ціна на який буде для вас найвигіднішою.