Все про видалення татуажу брів лазером

Перманентний макіяж брів – це процедура, яка дозволяє мати гарні брови та не думати про те, що їх потрібно навести вранці чи змити косметику перед сном. Якісний татуаж дозволяє заховати різноманітні дефекти. Але іноді потрібно видалити такий татуаж. Найпопулярніші причини:

  • Неякісно проведена процедура: нерівні лінії, відтінок, що вицвітає, та інші дефекти.
  • Бажання змінити лінію брів та зробити нову форму цього елемента обличчя.

Як видалити перманентний макіяж брів?

Лазер - найефективніший і найнадійніший спосіб. Безпечне видалення татуажу брів лазером може провести професійний лікар-косметолог за допомогою надійного обладнання. Не варто заощаджувати і звертатися до сумнівного косметолога, оскільки дана процедура є дуже відповідальною. Особливо, якщо врахувати, що поблизу брів розташовані очні яблука, і неакуратний фахівець може їх пошкодити.

Процедура видалення перманентного макіяжу проходить у кілька етапів:

  • Очищення шкіри від косметичних засобів.
  • Обробка антисептичним засобом.
  • Обробка зони брів охолодним засобом.
  • Визначення довжини лазера (залежить від глибини перманенту та його типу, від термінів використання макіяжу тощо).
  • Використання імпульсу лазера на пігменті.

Надійне видалення татуажу брів лазером має на увазі вплив виключно на пігмент. Частинки шкіри та волосся пацієнта не піддаються обробці – вони залишаються у звичайному стані. Так, видаливши пігментний шар фарби, косметолог не нашкодить жодному живому волоску справжніх брів.

Рекомендації фахівця по видаленню татуажу

У деяких випадках для повного видалення татуажу потрібно кілька процедур. Важливо повторювати процедуру тільки після повного загоєння шкіри від попереднього впливу. Після процедури не рекомендується 2 тижні засмагати і відвідувати сауну, не можна чіпати брови руками і віддирати скоринку, дві доби змочувати брови і таке інше. Протягом місяця навіть краще не наносити сонцезахисний крем на область брів, оскільки можуть з'явитися пігментні плями.

Грамотний лікар-косметолог грамотно розрахує довжину лазера та проведе процедуру максимально акуратно та ефективно. Звертаючись до фахівця, уточніть його досвід та зверніть увагу на наявність сертифікатів. Не ризикуйте, звертаючись до абсолютних новачків, які не пройшли навіть спеціальні курси. Дбайте про своє здоров'я, звертаючись до професіоналів студії MyLife Beauty Studio.