Кронштейн (вертикальний) для ящика автомобільного Комтранс

Місткість та практичність притаманні інструментальним ящикам Daken, Bawer, Комтранс. Вони забезпечують безпечне перевезення інструментів, клинів, ременів та інших фурнітури причепів, напівпричепів, фургонів. Щоб автомобільне обладнання відповідало своєму призначенню, його потрібно надійно зафіксувати. Кронштейн (вертикальний) для ящика автомобільного Комтранс ВЛ88120 і кронштейн (горизонтальний) для ящика інструментів Комтранс вибирають відповідно до передбаченої конструкції кріплення.

Місцем встановлення може бути платформа, рама, борт кузова та безпосередньо кузов. Рівномірність збалансування і простота доступу важливі при будь-якому варіанті установки. 

Для правильного розташування монтажних кронштейнів роблять позначки. Вони використовуються як місця свердління отворів для болтів, за допомогою яких ящик кріпиться у призначене місце.

Великий обсяг ящика створює на автомобіль, що рухається, суттєве навантаження, тому вироби повинні бути міцними. Компанія «Комтранс Україна» для виготовлення кріплень використовує метал, товщина якого від 6 до 10 мм.

Встановлення ящика згідно з інструкцією виробника, дає гарантії надійної фіксації. Зовсім трохи потрібно для організації додаткового сховища, в якому буде знаходитися необхідне спорядження, пов'язане з вантажівкою.