Створення нового вільного простору в Костянтинівці та Фестиваль відкриття “TheMostFest. Територія єднання”

Команда проекту “Метамісто: Схід” з 18 по 23 вересня буде працювати в Костянтинівці над створенням нового вільного простору

Біля води, в серці індустріальної території промзони, на шляхах комунікації, команда проекту «Метамісто: Схід» готує місце для вранішніх релаксацій та вечірніх вривань, що з’явиться вже 23 вересня.

“Функіцонально це буде рекреаційний простір для споглядання річки, вільний лекторій і, навіть, місце для рибаків. Простір про комунікацію природи і закинутих антропогенних артефактів - промзони. Ми хочемо створити просто зручний спосіб спуску до води, дим самим підштовхнувши до приводу підійти до неї ближче, освоїти цей простір”, — команда проекту “Метамісто: Схід”.

23 вересня

Подія-відкриття простору - TheMostFest

12:00 Денна програма

Вільний лекторій, можливість вбити пам’ять свого телефону на інста-барахолці, та зрозуміти іншого на фестивалі їжі різних культур.

18:00 Офіційне відкриття і концерт

— Презентація, відкриття архітектурних інтервенцій від Formografia design studio

— Відкриття муралу, що декодує міфологему Костянтинівки від Kickit Art Studio

— Виступи гуртів: Cape Cod, Ptakh_Jung

Лінк на подію - https://goo.gl/fvJ764

Проект здійснюється у партнерстві з ГО «Урбан куратори», ГО «Конгрес Активістів Культури», архітектурним бюро Formografia, платформою ініціатив “Друзі”, мистецьким об’єднанням Kickit Art Studio, за фінансової підтримки проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», яка здійснюється Pact в Україні, та проект “Зміцнення громадської довіри” (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).