ТРИ РОКИ БОРОТЬБИ, ТРИ РОКИ ПЕРЕШКОД НАШОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВІ

5 вересня в приміщенні «Укрінформу» (м.Києв, вул. Б. Хмельницького, 8/16, ст. М. «Театральна», Зал 2) в 12.00 відбудеться прес-конференція на тему: «Боротьба громади Стрітенського храму в Костянтинівці на Донбасі за право належати до Київського Патріархату і тиск, якому її піддають».

Організатор: Донецька єпархія УПЦ КП.



Учасники:

Юрій Шапран - голова парафіяльної ради, меценат будівництва храму;

Владислав Сергієнко - адвокат;

протоієрей Костянтин Кузнєцов - настоятель храму;

«Філін» - командир батальйону Донбас Україна ВСУ;

речник Київської Патріархії архієпископ Євстратій (Зоря) - модератор;

представники громади.



Коротко. Під час заходу учасники розкажуть про три роки боротьби громади храму Стрітення Господнього в м Костянтинівка на Донеччині за право належати до Київського Патріархату, про перешкоди і тиску, з яким її піддає Московський Патріархат із залученням судової влади і правоохоронців.

В даний час перед громадою виникла небезпека, що її на підставі корупційних судових рішень силою змусять повернутися під владу Московського Патріархату, ніж спровокують серйозне загострення ситуації в прифронтовому регіоні.



Подробиці: (044) 244-90-88, e-mail: [email protected]



Контактні телефони: (044) 279-20-60, 279-00-05



Акредитація ЗМІ за адресою: [email protected]



Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/JColKIBghfE.jpg?itok=4A8oLw58","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=JColKIBghfE","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Адаптивный)."]}