Відео-особи заважали поліції викривати порушників

Інформацію про роботу торгівельного закладу поліцейські отримали декілька днів назад, та задокументувати протиправну діяльність вділось лише сьогодні.

За попередніми даними у ларьку розташованому в районі ринку Ювілейній м. Костянтинівки продавці реалізовували цигарки без акцизних марок. При перевірці даної інформації поліцейські декілька разів намагались зафіксувати правопорушення, однак провести необхідні заходи заважали сторонні особи, які відео фіксацією змушували продавців неодноразово закривати торгівельний об’єкт.

Вже сьогодні, ввечері поліцейські завітали до працюючого ларьку. Правоохоронці виявили відсутність відповідних документів та притягнули власника закладу до відповідальності за порушення законодавства. В результаті огляду було вилучено 240 пачок цигарок.

Стосовно власника складено адміністративний протокол за ст.156 "Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами" Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Шановні громадяни, якщо ви володієте інформацією про продаж у торговельних закладах спиртних напоїв без відповідних документів чи здійснення торгівлі алкоголем у розливному вигляді, повідомляйте до місцевих відділів поліції або за телефоном «102».

======================

Об этом вчера вечером сообщил Бахмутский отдел полиции.

Від редакції

Нагадаємо, що наші кореспонденти, що підняли це питання відео-з'йомку не вели. А сфотографували цей кіоск, повний рашистських сигарет, коли продавець вийшла і там нікого не було.

Тоді хто і навіщо робив це відео і де його подивитися?

Але питання попередження порушників самою поліцією залишається. На всяк випадок, попереджаємо правоохоронців, що дзвонили на 102 та викликали ми поліцію з місця, яке заздалегідь було підібрано, щоб там нікого не було. На що є свідки. Тобто "відмазка", що нас хтось підслухав та попередив порушників, не підходить.