Виїзний прийом громадян з правових питань

Керівництвом Головного територіального управління юстиції у Донецькій області буде проведено виїзний прийом громадян з правових питань

13 жовтня 2017 року на виконання Графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги Головного територіального управління юстиції у Донецькій області на 2017 рік, враховуючи нагальну потребу мешканців с. Іллінівка у приміщенні:

Ілліннівської сільської ради об’єднаної територіальної громади (за адресою: вулиця Адміністративна, 42/3, с. Іллінівка,) з 12.00 до 13.00 години, заступником начальника відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Донецькій області Лядновою О.В. та начальником відділу «Костянтинівське бюро правової допомоги» Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Акіншиним О.О. буде проведено виїзний прийом громадян з правових питань.

Головне територіальне управління юстиції у Донецькій області.