Голова Константиновской районной администрации Н.Виниченко побывала на офицерском балу

В среду, 6 декабря, в Краматорске, по случаю Дня Вооруженных сил Украины, был проведен офицерский бал, на котором побыла голова Константиновской райгосадминистрации Наталья Виниченко.

Как написал на своей странице в ФБ председатель военно-гражданской администрации Донецкой области Павел Жебривский, «Це перший офіцерський бал, проведений на Донеччині за останні майже 100 років».

Во время праздника на паркет вышли боевые офицеры, представители военно-гражданского сотрудничества, областной администрации, мэры городов и руководители районов.

«Дякую військовим та їхнім дружинам за те, що відгукнулися на запрошення й протягом кількох тижнів знаходили час на заняття танцями. Дякую усім, хто долучився до організації та проведення балу - він став справжнім святом на честь наших захисників.

Окрема подяка симфонічному оркестру Бахмутського коледжу мистецтв, військовому оркестру 194 понтонно-мостового загону Спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України та народній артистці України Оксані Білозір.

Слова глибокої вдячності адресую талановитим дітям Донеччини, вихованцям реабілітаційних центрів, які надали для благодійного аукціону свої роботи - усі кошти, отримані від їхнього продажу, підуть на придбання обладнання для Часовоярського військового шпиталю», - сообщил П.И.Жебривский и добавил, что это первый, но не последний офицерский бал.