У Костянтинівці поліцейські накрили наркопритон в квартирі багатоповерхівки

Під час відпрацювання оперативної інформації, працівниками управління протидії наркозлочинності було виявлено наркопритон. Зараз проводяться слідчі дії щодо документування злочину та притягнення до відповідальності власника приміщення.

Небезпечні осередки щодо організації наркопритонів постійно виявляють правоохоронці. По багатьом із них організатори вже притягнуті до кримінальної відповідальності.   

З’являються притони на основі збігу взаємних інтересів господаря оселі й наркозалежних осіб, звістка про який швидко розходиться у відповідних колах. Використовуючи таку інформацію, «клієнти» залюбки ідуть до місця, де можна спокійно вколотися і вони готові поділитися з власником жаданої дозою.

Так днями поліцейськими було отримано оперативну інформацію, щодо місцевого мешканця Костянтинівки, який у себе вдома зберігає наркотики. Аби відпрацювати інформацію, правоохоронцями було отримано необхідні процесуальні дозволи, аби навідатись до оселі 33-річного чоловіка. Ввійшовши до квартири поліцейські побачили кампанію осіб, які перебували за зовнішніми ознаками в стані наркотичного сп’яніння. У помешканні були знайдені вже використані, після нещодавніх ін’єкцій шприці, посуд із залишками коричневої рідини та пакет із використаним сім’ям мака.

Всі наркотичні засоби в результаті слідчих дій, а також предмети для їх виробництва та вживання вилучені та направлені на експертизу.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів». Санкція статті передбачає покарання – до 5 років позбавлення волі.

Костянтинівське відділення поліції Донецької області