Чи хотіли б ви заснувати власне соціальне підприємництво?

3 березня у вільному просторі «D.R.U.Z.I» стартувала навчальна чотиримодульна програма «BIZ EAST» , яка допомагає молодим підприємцям з Донецької області вивести свій бізнес на якісно новий рівень або людям, які хотіли б заснувати власне соціальне підприємництво та розвиватися у цій сфері. 

На першому модулі 25 учасників дізнавалися, що таке інновації, знайомилися з поняттям дизайн-мислення і тренували креативність, виконуючи різні цікаві вправи.  Другий день першого модуля ми провели в розмовах про соціальне підприємництво та його важливість в сучасному суспільстві.

На прикладі різних українських кейсів ми дізнавалися про те, яким чином функціонують різні соціальні підприємства, формували місії, візії та цінності власних проектів і знайомилися з теорією цього явища. 

Викладачами стали Засновник Соціальна Майстерня WoodLuck Андрій Левицький та Олена Андрющенко - менеджер магістерської програми MSc in Innovation and Entrepreneurship LvBs

Проект здійснюється Вільним простором DRUZI в рамках проекту Зміцнення громадської довіри (UCBI ІІ), що фінансується Агентством США з Міжнародного розвитку.