Інститут лідерства запрошує соціально активних молодих людей

DRUZI вільний простір спільно з Інститут лідерства та управління УКУзапрошують соціально активних молодих людей із Донецької області на кількаденне навчання "Майстерня активних".

Детальніше про програму: goo.gl/6ooSTj.

Зареєструватись: goo.gl/YNE6DT.

Закінчення реєтрації: 15 березня 2018 року.

Навчання безкоштовне. 

Учасників буде відібрано на конкурсній основі.



Навчання буде відбуватися 22-25 березня в рамках проекту "CitizanLab: лабораторія відповідального громадянства".

Після "Майстерні активних" команди будуть реалізовувати власні соціальні мініпроекти. За результатами експертного відбору 30 найбільш активних учасників у травні поїдуть на кілька днів до Львова, де ознайомляться із кращими ініціативами міста. У червні в Краматорську відбудеться підсумкова конференція, що допоможе створити мережу взаємодії і підтримки активних громадян східного регіону. 



Детальніше про проект: goo.gl/TwDne5.



Додаткова інформація:

моб. +38 (093) 8398807, е-mail: [email protected]u.ua.

Контактна особа: Соломія Максимович.



Проект "СitizenLab: лабораторія відповідального громадянства" від Інституту лідерства та управління УКУ реалізовується в рамках проекту "Програма сприяння громадській активності «Долучайся!»", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст проекту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не відображає погляди агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.