У Костянтинівці чоловік з мисливської рушниці застрелив колишню дружину та її співмешканця

Житель Костянтинівки ввечері 21 березня вбив дружину, із якою наразі розлучався, та її нового цивільного чоловіка через сварку. Обох жертв 48-річний чоловік застрелив із мисливської рушниці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини.

– Жінка від отриманих поранень померла в автомобілі швидкої допомоги, її співмешканець – одразу на місці. Встановлено, що сварка трапилася у помешканні зловмисника, коли колишня дружина разом з новим цивільним чоловіком прийшла забрати останні речі, – розповіли правоохоронці.

На момент прибуття поліції зловмисник знаходився у будинку, зброя, з якої було вбито людей, – при ньому.

Зазначають, що 48-річний господар, перебуваючи у стані сп’яніння, спровокував сварку, а потім дістав мисливську рушницю та здійснив у гостей постріли. Чоловік від отриманих ушкоджень помер на місці, його цивільна дружина – в автомобілі медиків.

Відомо, що затриманий володів рушницею на законних підставах. Наразі її вилучено та спрямовано на експертизу.

– За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. На теперішній час вирішується питання щодо оголошення правопорушнику про підозру та затримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває, – додали у главку.

UA: Донбас.