Три села обезшколили

Официальную версию отчета об очередной сессии райсовета прочитаете ниже.

А для затравки (наиболее острое прочитаете уже в среду 2 мая ) напишем - горячо обсуждался вопрос закрытия трех школ района - Николаевской, Куртовской и Александро-Шультинской.

Вопрос о премировании за хорошую работу руководства райсовета прошел без обсждения под полный одобрямс.

Депутаты также читали стихи (известная поэтесса Н.Штанько написала специально для депутатов о том, что можно даже "среди волчьей стаи не выть по волчьи", не поддаваться искушению "купюр зеленых", а оставаться человеком - "светить и греть и ничего другого"!.).

Чтобы понять что же там было, а не верить чиновничьим сводкам,  вам все же придется купить в среду газету. 

 

27 квітня 2018 року голова Костянтинівської районної ради Олександр Оносов провів 23 сесію районної ради 7 скликання.

Перед початком сесії депутати районної ради та запрошені мали змогу побачити виставку виробів навчальних закладів району.

На початку сесії голова райдержадміністрації Наталія Виниченко та голова районної ради Олександр Оносов вручили ордена «Слава і честь», грамоти «За вагомий внесок у розвиток української державності» та Книги Пошани «Гордість України. Імена та здобутки» директору СПП «Єлизавета», Почесному громадянину Костянтинівьского району Сосо Кюрджиєву, директору СТОВ «Злагода», депутату районної ради, Почесному громадянину Костянтинівського району Анатолію Поляцьковому; директору СТОВ «Урожай» Ользі Федоровій, які брали участь у Міжнародному проекті «Україна й українці — цвіт нації, гордість країни». Даний проект проволиться з метою гідного пред­ставлення світовій спільноті ділового потенціалу країни та для об’єднання української нації.

На засіданні сесії була заслухана інформація про хід виконання делегованих повноважень Костянтинівської районної ради Костянтинівською районною державною адміністрацією в 2017 році; щодо звіту про виконання районного бюджету за 1 квартал 2018 року, а також про внесеня змін до низки районних програм; було заслухано інформацію про Програму зайнятості населення Костянтинівського району; затверджені технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок. Також були розглянуті питання щодо перепрофілювання Миколаївського, Олександро – Шультинського та Куртівського навчально-виховних комплексів Костянтинівської районної ради Донецької області.

Загалом було розглянуто 27 питань, по яким були прийняті відповідні рішення.

 

http://konstrada.org.ua/23-sisiya/