В Константиновке частные автоперевозчики пассажиров станут зарабатывать больше

В скором времени константиновцы за проезд в городских автобусах будут платить 6 грн. Об этом говорится в проекте решения Константиновского исполкома - «Про встановлення вартості проїзду в міських автобусах загального користування», опубликованном на сайте горсовета.

В документе, за подписью городского головы Константиновки С.Давыдова, в частности, отмечается:

З метою приведення у відповідність тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міських автобусах загального користування, враховуючи економічно обґрунтовані витрати та зростання вартості паливно-мастильних матеріалів, запасних частин з ремонту автобусів, керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28, частинами 5, 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР (зі змінами), статтями 7, 10 Закону України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001 № 2344-III (зі змінами), на підставі клопотань перевізників усіх форм власності, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити вартість проїзду в міських автобусах загального користування фізичним особам - підприємцям: Роженку Андрію Юрійовичу, Роженко Анастасії Володимирівні, Шгояну Хачіку Карленовичу, Іщенку Андрію Анатолійовичу, Іщенко Наталії Олександрівні, Гонтаренку Володимиру Миколайовичу, Медведєвій Тетяні Григорівні, Залевському Павлу В’ячеславовичу, товариству з обмеженою відповідальністю «ВОСТОК АВТОТРАНС» (Роженко) , товариству з обмеженою відповідальністю «Пасажирська компанія «Донбас» (Іщенко), міському комунальному підприємству «Комунтранс» (Ділін) - 6,00 грн.

2. Начальнику управління комунального господарства Заварзіну Д.Г. інформувати населення про збільшення вартості проїзду через засоби масової інформації.

3. Рішення набирає чинності з моменту опублікування в засобах масової інформації.

4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 15.03.2017 № 86 «Про встановлення вартості проїзду в міських автобусах загального користування».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Василенка В.В.

Міський голова С. Д. Давидов