Поліцейські Костянтинівки затримали грабіжника

Працівниками групи реагування патрульної поліції по "гарячих слідах" затримано громадянина, який протягом однієї години пограбував двох жінок. Правопорушник затриман, з ним проводяться слідчі дії.

Вчора зранку до чергової частини Костянтинівського відділення поліції надійшло 2 повідомлення від жінок 1996 та 1989 року народження про те, що невідомий відкрито заволодів їх особистим майном, а саме мобільними телефонами. Злочини були скоєні майже в одному районі біля міського водоймища.  

На місце події було направлено групу реагування, які прибувши до місця злочину за наданими від потерпілих прикметами встановили місце знаходження правопорушника. Зловмисник намагаючись втекти пірнув у ставок біля якого переховувався, поліцейські швидко відреагували оточивши водойму та затримали правопорушника.

Ним виявився 37-річний раніше неодноразово судимий місцевий мешканець, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Обидва факти було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину за ст. 186 ч.2 КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Костянтинівське відділення поліції Донецької області