«Місто-сад» відкриває новий сезон діалогів про місто

Друзі!

 

«Місто-сад» відкриває новий сезон діалогів про місто.

Просто неба із чаєм та смаколиками ми поговоримо про те, як прості люди змінюють своє місто, створюючи нові можливості для розвитку та самовираження. 



На зустрічі ми дізнаємося, як містянам Слов’янська вдалося ініціювати та реалізувати реконструкцію центрального парку (парк «Шовковичний»). 

Поговоримо про історію створення унікального публічного простору в м. Покровськ. Пригадаємо і поділімося враженнями про виникнення нашого улюбленого кінотеатру просто неба «Кіносхідці» у Костянтинівці!



О 20.00 запрошуємо вас на перегляд фільму просто неба «Літо». Кінопоказ організовано спільно з «Клубом друзів скверу Тихий» та кінодистриб’ютором «Артхаус трафік» .

Проект «Все перетвориться на Місто-сад: від Маріуполя до

Лисичанська» здійснюють ГО «Місто-сад» та проект «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


 



Хто ми? «Місто-сад» - ініціатива, що створює публічні простори як платформу для формування активного громадянського суспільства, автори проекту відновлення парку «Шовковичний» у Слов’янську.



Контактна особа:

 Олексій Кокорін, 0980253035



Місце зустрічі: Кіносхідці (вул. Торецька, біля колишнього кінотеатру імені Леніна, м. Костянтинівка).

Подія у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/349120092499793/ 





Ми чекаємо на вас!

Приходьте за новими враженнями та натхненням!