Зустріч для розумних дівчат

ЯКЩО ВИ ТУПІ І НЕ ЧИТАЄТЕ СУЧАСНІ УКРАЇНСЬКІ КНИЖКИ - ВАЛІТЬ З ЦІЄЇ СТОРІНКИ!

18 жовтня в Центральній бібліотеці виступала Ірина Ніколайчук - магістр літературознавства, аспірантка Національного університету «Києво-Могилянська академія» (спеціальність — порівняльне літературознавство), лекторка літературних курсів Культурного проекту, учасниця проекту «Якими нас прагнете: фемінізм в українській літературі», авторка рецензій, оглядів та аналітичних статей про літературу і не лише.

Щоб зрозуміти, про що пише Ірина, прочитайте це:

http://litakcent.com/2018/06/04/kiyivskiy-comic-con-riznomanitnist-vlasnih-oblich/

http://litakcent.com/2017/09/01/nash-markes-naykrashhe-smakuye-na-plyazhi-abo-pro-kraynoshhi-v-suchukrlitkrititsi/

Прочитали?

А тепер уявіть собі. що фахівець з культури такого рівня приїхала у Костянтинівку, щоб півтори години спілкуватися з десятком старшокласниць нашої школи №13.

Літературознавець презентувала щойновидану книгу Маїм Бялик "ДІВЧАТАМ СЛОВО: як бути СИЛЬНОЮ, РОЗУМНОЮ ТА НЕПОВТОРНОЮ" (нонфікшен, більше про авторку тут - https://groknation.com/).

Про те - що було на цій зустрічі, які дівчата задавали питання, про що написано в цій книжці - ви узнаєте вже в середу, коли отримаєте свіжий друкований примірник "Провінції".

До речі - за кожне питання школярки отримали по екземпляру цієї вкрай цікавої та важливої книги. Ми теж отримали - можемо дати почитати. У заході прийняли участь лікарі-гінекологи та психологи.

Якщо ви розумні - де були ви?  Знову прощьолкали?

Читайте анонси в нашій газеті.