“Автограф на полотні” художника Володимира Байбари

Другого листопада у Костянтинівському міському краєзнавчому музеї відбулася презентація виставки художника Володимира Байбари.

Володимир Володимирович народився у Костянтинівці, є членом Національної спілки художників України. Художник творить у різних жанрах: пейзаж, портрет, історична тематика, натюрморт, марина.

Цикли картин виставлялись у багатьох містах України — Києві, Донецьку, Полтаві, Дніпрі, Бахмуті, на 23-х регіональних, 16-и Всеукраїнських, Міжнародних виставках: “Прагнення до гармонії”, “Пейзажі, які звучать”, “Життєстверджуюча палітра”, “Музично-поетичний живопис”. Із творчістю Володимира Володимировича знайомі у багатьох країнах світу — Австрії, Німечинні, США, Білорусі, Росії, Китаї, Греції, Румунії, Чилі.

У Костянтинівському краєзнавчому музеї проходили персональні виставки Володимира Байбари “Від краси до натхнення” у 2016 році та “Автограф на полотні” у 2018 році. У 2016 році митець брав участь у виставці костянтинівських майстрів пензля до міжнародного дня художників, у 2017 — у творчій вітальні “Союз пера і пензля”, у виставці “Костянтинівка очима художника”, у 2018 — у виставці “Квіти жінкам Костянтинівки”, “Зустріч із прекрасним”. На презентації були присутні друзі художника з Бахмута та Словянська, вчителі малювання шкіл міста. Виставка триватиме до 27 листопада.

Вікторія Бербенець