У неділю тримаємо кулачки за Однораленко!

У неділю, 10 березня, о 21.00 на шоу “Голос країни — 9”, на каналі “1+1” починаються батли на “ВОКАЛЬНИХ БОЯХ”. Костянтинівці чекають шоу з особистою увагою — на цьому етапі виступатиме наш земляк Данило Однораленко.

Він потрапив до команди своєї улюбленої Тіни Кароль і ми всі тепер очікуємо на його проходження та подальшу участь у проекті.

“Я дуже хочу, щоб наш Данило потрапив у наступні тури, де ми зможемо самі голосувати за нього, - написала в редакцію Марія Токай. - Мені подобається як він співає і що він такий молодий. Данило — постарайся перемогти, а далі ми будемо групою твоєї підтримки!”.

Нагадаємо, в лютому, в 9-му сезоні “Голос країни”, наш земляк Данило Однораленко став учасником популярного вокального шоу. 18-річний виконавець із прифронтової Костянтинівки на етапі «сліпих прослуховувань» виконав пісню Тіни Кароль «Космічні почуття».

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/xlCf341y8AU.jpg?itok=XF_-zV7d","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=xlCf341y8AU","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Адаптивный)."]}

Власн. інф.