В Константиновском отделении полиции застрелился мужчина, которого задержали за грабеж

На Донетчине, в Константиновском отделении полиции, 27 июня, в служебном кабинете, во время процессуальных действий застрелился мужчина, которого задержали за грабеж.

Об этом сообщают многие СМИ Украины, со ссылкой на сообщение пресс-службы силового ведомства.

Житель Костянтинівки у стані алкогольного сп’яніння скоїв напад на жінку, поєднаний з насильством. Зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, був оперативно затриманий поліцейськими в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Заволодівши зброєю співробітника поліції, підозрюваний наклав на себе руки.

27 червня, вранці, п’яний чоловік напав на перехожу, кілька разів вдаривши її. Спершу потерпілій вдалося врятуватися, але нападник наздогнав її та заволодів майном.

Зловмисником виявився раніше судимий місцевий житель 1991 року народження. За результатами медичного огляду, він перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,6 проміле).

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого).

Підозрюваний був доставлений до Костянтинівського відділення поліції. Попередньо відомо, що, перебуваючи в службовому кабінеті, під час процесуальних дій затриманий заволодів зброєю поліцейського та вчинив самогубство.

За фактом розпочато службове розслідування. На час його проведення начальник Костянтинівського відділення поліції та відповідальний від керівництва відсторонені від виконання службових обов’язків.

Про факт повідомлено у Державне бюро розслідувань. На місці працюють співробітники ДБР за сприянням керівництва поліції Донецької області.