Безодня Влада Сорда вже у Костянтинівці!

Ось, нарешті, сьогодні ввечері отримали з відділення Нової пошти три примірники Безодні Влада Сорда. Два поїхали в редакцію, один — побратиму автора Володимирові Сизову (Лапші).

З Владом ми познайомились в 2016 році. Тоді надрукували декілька його зворушливих та неординарних віршів в Провінції, але найголовніший його твір, який був надрукований на шпальтах газети, це оповідь з передової - Безодня, яка була надрукована на початку 2017 у двох числах газети — 8 і 9.

Щоб мати уяву, про що йдеться в книзі, раджу прочитати цю оповідь на сайті Провінції.

А, також, ось що автор написав нам, коли відправив книги:

Ооо, я навіть спойлерити не буду, але в книзі аж 9 оповідань, і там просто є такі речі, такі історії і така срань темна загалом, що деякі люди спати не могли - а дехто кинувся контракт підписувати 🙂 Загалом, я тебе здивую! До речі, маю прохання: коли ти та Березін прочитаєте книгу - проситиму відгуки, щоб ми публікували їх на сторінці Дому Химер, тегали Провінцію й вас) + Безодня ж номінована на "Книгу року" ББС, в них є конкурс відгуків-рецензій з призами й усім іншим.

Але, найголовніше, що Влад Сорд планує завітати до костянтинівців в гості! Будемо сподіватися, що все буде гаразд і у всіх з’явиться можливість поспілкуватися безпосередньо з автором (а також придбати книгу, хто ще не встиг :))

Тому, шановні пані та панове:

ТЕРМІНОВЕ! Пекельне! Магічне! Чорнобожне! Довгоочікуване! ТИМЧАСОВЕ!

Дядьки та леді, щойно під'їхав додрук "Безодні". Пакунки ВЖЕ тануть на очах, тому пишіть у коментарі скільки та кому відкласти, аби я міг надіслати з автографом, поки книга є. Бо знову доведеться купувати в книгарні, щоб підписати.

Нічого не змінилося: 200 грн.