Самогоно-ларькам та гральним хатам хана?

Заходи щодо виявлення та документування незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів виявлення осіб причетних до незаконних збройних формувань й надалі проводяться силами поліцейських та перебувають на контролі керівництва Нацполіції України та командування ООС.

За порушення правил дорожнього руху поліцейські склали 33 адмінпротоколи, виявили 5 власників незареєстрованої мисливської зброї та припинили 6 порушень громадського порядку.

Під час рейду поліцейські виявили 10 торгівельних об’єктів, де реалізовували алкогольні та тютюнові вироби без ліцензії. До відповідальності притягнуті 3 порушника міграційного законодавства, наразі підготовлені подання про примусове повернення їх за межі України.

Припинена діяльність чотирьох закладів, в яких незаконно працювали зали з ігровими автоматами.

Також правоохоронці викрили громадянина, причетного до незаконних збройних формувань. Чоловік у 2014 році сприяв в побудові блокпоста бойовиків у Краматорську.

Так, поліцейські задокументували 2 факти незаконного обігу зброї – вилучена гвинтівка ТОЗ та патрони, та 5 фактів вилучення наркотичних засобів.

Заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації у населеному пункті, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів тероризму.