DOCUDAYS UA-2019 МАНДРУЄ ДОНЕЧЧИНОЮ

З 12 листопада на Донеччині стартує XVI Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Він триватиме до кінця листопада. Мета Мандрівного фестивалю – сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні. Цьогорічний фестиваль розмірковує над тим, як змінюється наше повсякдення, звички та способи комунікації з появою цифрових технологій, які нові можливості вони відкривають для дослідження реальності та які загрози, пов’язані з контролем та інформаційною безпекою, криються в цифровій мережі.

Правозахисну складову на фестивалі представляла Всеукраїнська Кампанія проти кібербулінгу, мета якої – зменшення проявів кібербулінгу через інформування суспільства та адвокатування змін до державної політики у сфері прав людини.

Docudays UA – єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Входить до Міжнародної мережі правозахисних кінофестивалів Human Rights Film Network. Відбувається щороку в Києві впродовж останнього тижня березня. Після завершення Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України під час Мандрівного фестивалю.

В КОСТЯНТИНІВЦІ переглянути стрічки з цьогорічної програми можна буде:

16 листопада - "Bellingcat: правда в світі постправди"

23 листопада - Ілюзії на дні, Біотоп, Колір фасаду: синій, Мой друг Дон Кіхот

16:00

Вільний простір DRUZI (Кінотеатр Супутник, 2-й поверх)