Афіша концертів і театральних виступів в Сумах

Часто думають, що цікаво і захоплююче провести час можна тільки в столиці. А от і ні. Місто Суми теж готове дивувати своїми визначними місцями та історією. Але окрім історичних пам’яток та музеїв місто вражає оригінальними концертами, виступами відомих зірок шоу-бізнесу, гумористичними шоу, а також театральними постановками.

Одним з головних концертних залів обласного центру став академічній театр драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна. Саме тут відбуваються грандіозні концерти та виступи популярних артистів України і світу.

На найближчі дні в театрі заплановані яскраві виступи співаків та хореографічних колективів. Не забувають розважати сумчан і театральними спектаклями.

Цікаві заходи в Сумах

Перший весняний місяць стане особливо насиченим для жителів міста. Чудово провести час, зробити приємний сюрприз близьким запрошує афіша Сум. В березневі дні можна буде насолодитися запальними танцями балету Сухішвілі, послухати пісні неперевершеного MELOVIN, а також відпочити душею, подивившись пікантну комедію «Вхід тільки для жінок».

11 березня на сцені академтеатру імені М.С.Щепкіна відбудеться спектакль Дмитра Рачковського «Вхід тільки для жінок». Комедія обов’язково подарує гарний настрій і можливість розслабитись, спостерігаючи за талановитою грою акторів. На сцені зійдуться в своєму спільному горі четверо чоловіків. Вони зіткнулися з однією проблемою – відсутність роботи та грошей. Ця трагедія змусила їх зайнятися доволі неординарною справою, а саме, чоловічим стриптиз-шоу. Адже слід скористатися навіть найменшим шансом виправити ситуацію, та заробити грошенят.

Публіка зможе поспостерігати з кумедними ситуаціями, які будуть долати герої, поки будуть готовими танцювати стриптиз. Пікантні сцени, позитивні емоції та море сміху обов’язково буде не тільки приємним, а ще й корисним відпочинком.

Вже 11 березня сцену театру займуть не менш пристрасні мужчини з сонячної Грузії. Національний балет «Сухішвілі» ураганом пронесеться перед публікою. Відточені рухи, майстерні па, оригінальні костюми, а також близько сотні танцюристів подарують грузинський запал та колорит. Українська публіка зможе відкрити для себе унікальні традиції дружнього народу, познайомитися з особливостями бойових мистецтв і поринути в романтичні почуття. Все це майстерні танцівники демонструють в запальному танці.

15 березня Суми відвідає популярний співак MELOVIN. Артист представить свій новий альбом OCTOPUS. Епатажний Меловін вже порадував своїм доробком киян, а також дав концерти в Празі. І ось прийшла черга сумчан. Їм представлять нових вісім композицій, а також артист обов’язково порадує хітовими піснями, які вже давно полюбилися його фанатам. Нові треки переповнені особистими переживаннями, тому досить важкі для виконання для співака. Разом з тим в них відчувається запал, емоції, почуття і реальне життя.

Весняний період обіцяє позитив і приємні враження, тому саме час подбати про квитки.