В Костянтинівці зареєстрована ще одна людина, хвора на коронавірус

Три медпрацівники одужали протягом минулої доби - отримали по другому негативному результату ПЛР-дослідження на COVID-19. Це фельдшерка швидкої допомоги з Маріуполя, а також медсестра та санітарка з Бахмуту.

Крім того, 30 контактних осіб по одному з підтверджених випадків по Бахмуту також отримали негативні результати на наявність коронавірусу - ПЛР-дослідження їх матеріалів проводили у Києві.

Але маємо і нові лабораторно підтверджені випадки - три за добу: два у Маріуполі, один у Костянтинівці.

Серед маріупольців з позитивним результатом на COVID-19 - дев'ятирічна дитина з родини раніше інфікованого, а також 63-річна пенсіонерка з кола контактних осіб по Обласній лікарні інтенсивного лікування.

У Костянтинівці коронавірусну хворобу учора діагностували у 54-річної жінки, яка на початку травня повернулася з Росії та крім того, контактувала з особою, у якої також підтверджена наявність коронавірусу.

Це вже четвертий випадок в нашому місті.

Про це повідомляє голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

Таким чином, з початку карантину маємо 89 зареєстрованих випадків коронавірусної хвороби.

3 людини померли, 17 одужали, 69 продовжують лікування.

Загалом ситуація із захворюваністю на COVID-19 на Донеччині контрольована - карантинні заходи дають свої результати. Дякуємо усім, хто дотримується рекомендацій та тимчасових обмежень. Разом зможемо стримати розповсюдження вірусу.