Наша Діана найкраща

На конкурсе у Києві Міні-Міс Україна 2020 перемогла Діана Трушина з Костянтинівці.

Всеукраїнський дитячий конкурсу краси Міні-Міс/Містер “Like” 2020 проходив в декілька етапів. Вчора у столиці України закінчився останнійякий, у якому визнані переможці.

Організатором конкурсу є західноукраїнський глянцевий журнал “Like”.

Вітаємо друга нашої редакції Олексія Панфілова з неймовірним та корисним для нашого міста досягненням його онуки!

 

ВІТАЄМО!

Вихованку студії естетичного розвитку та моделінгу "CHANEL” Центру дитячої та юнацької творчості м. Костянтинівка, а також керівника Elezaveta Kirienko

Напередоднi Дня Незалежностi України,  22 серпня, у мальовничому куточку на березi Днiпра, на кораблi Золотий Човен, вiдбувся 22й Національний фестиваль моди і таланту «Міні Міс & Містер України 2020».

Цей яскравий щорiчний захід зiбрав талановитих дітей з усіх регіонів країни, переможників та призерів регіональних фестивалів, якi продемонстрували свої здiбностi у категорiях National Model та National Talant.



Провели фестиваль радіоведучий Роман Солоненко та Юна Мiс Україна 2018, TeenMissWorld 2018, Дарина Галицька.

Конкурсанти Міні Міс та Містер  України 2020 дефiлювали в аутентичних арт-вбраннях «Квітуча Україна” та представили осінню колекцію дитячого одягу вiд фешн-партнера- українського бренду “Liora Bay”.

За доброю традицiєю фестивалю, кожен учасник пiдготував щоденник добрих справ та представив свiй соціальний проект на тему “Зелена Україна”.

До компетентного складу журi увiйшли зірки  шоу-бiзнесу та свiту краси- вiдомi актори, спiваки, продюсери, телезiроки та хореографии. Також, учасникiв оцінювало експертне дитяче журі: переможницi дитячих всеукраїнських та мiжнародних фестивалів.

Почесний титул Міні Міс Україна 2020 International Grand Prix отримала Агнiя Ткаченко, м. Суми

Золота корона та головний титул Міні Міс Україна 2020 Grand Prix була вручена Дiанi Трушенiй, м. Костянтинiвка, Донецька область.

В рамках 22го Нацiонального дитячого фестивалю «Міні Міс & Містер України  2020» також, пройшла  Олімпіада сценічних мистецтв, моди та стилю “Golden Laurel”, в якiй прийняли участь починаючi співаки, дизайнери та театри мод.



Grand Prix Олiмпiади Golden Laurel отримала Софiя Кравець, м. Київ.

Bсі учасники Фестивалю «Міні Міс & Містер України 2020» отримали офіційні титули, стрічки, корони та подарунки вiд партнерів фестивалю:

Торгової марки дитячої косметики “Nomi”, італійського бренду професійної косметики для волосся BES,  косметичної  компанiї «Слобожанський миловар.

Медiа-партерами фестивалю стали  мiжнародний телеканал HD Fashion та жіночий глянсовий журнал Cosmo Lady.

Музичним подарунком для гостей став виступ юної співачки VLADA K та Дарини Галицької.

Переможцi фестивалю представлятимуть Україну на мiжнародних фестивалях у 2021му роцi.

По інформації ЦДЮТ.