Перша апаратна нарада О.Азарова - чи судове засідання?

Щойно завершилася перша нарада нашого нового голови О.Азарова (поряд був також новий секретар, але він мовчав) з апаратом міськвиконкому та комунальними службами.

Мабуть в ціх (доволі обшарпаних) стінах такого вже давно не було. Більше двох годиин Олег Анатолійович задавав питання та ретельно занурювався у всі проблеми міста.

Тридцять учасників наради доповідали по свому напрямку та відповідали іноді на незручні питання нового мера. Подивиться на очі Д.Заварзина - як деяким було важко.

Почали, ясна річ з "пожежного" - аварія газопроводу на Правоберіжжі та відключення десятків багатоповерхівок від газу. Водопостачання - А.Демченко прийшлося потрудитися пояснити - як так ремонтні роботи закінчені, а людям досі не можуть сказати - коли у них буде вода.

Головний лікарь Олена Руденко в подробицях розказала - які проблеми у нас по Ковід-19.

Дві Ольги - начальники уравління освіти та культури Барабаш та Хоменко розповіли про підготовку до зимових канікул та Нового року. 

До цього апаратні проводилися за 15-20 хвилин, а тут...

До речі, колишній очільник нашого міста Михайло Бащинський взагалі упразднив апаратні...

Багато цікавого ми почули від Пенсійного фонду, Управління соціального захисту населення та інших.

Ми готуємо практично повну стенограму, тому кожний знайде для себе щось цікаве та актуальне.

Дійсно - це по формі були презентації кожної структури перед новим головою громади.

Всі, як би мовити подивилися на себе свіжим поглядом. І це дійне корисне - свіжа влада зі свіжим поглядом та, сподіваємося "свіжою метлою".

Але є деякі негаразди та зауваження: чому б не запросити керівництво поліції (попередня влада їх забула коли запрошувала), чому не запросили представників району - ми ж об'єднуємося, чому б не запросити представників ОСББ, я б ще додав екологічого інспектора та інше? 

Чекайте та читайте - буде цікаве!