Перша сесія Костянтинівської міської ради 7-го скликання зібралась (оновлюється)

Думка про сесію О.Куліка:

Как показали результаты тайного голосования, помимо представителей ОПЗЖ, за решение назначить Дениса Коржикова секретарем горсовета проголосовало еще несколько депутатов. Тем самым они показали, что ради личной выгоды и готовности выслужиться перед новыми хозяевами, готовы лишить  Константиновку возможности иметь демократичную и открытую власть, в которой две разные силы контролируют друг друга, а все решения были бы прозрачными и принимались в интересах громады.

 

 

На 15.00 8 грудня - першу сесію закрито. Визначені чотири фракції та представники фракцій, які увійдут до складу рабочих груп, які опрацюють документи на наступну сесію:

  • від депутатів політичної партії «Опозиційний блок» надійшло повідомлення про створення фракції. Головою обрано депутата міської ради Разумного Юрія Григоровича, до складу фракції увійшло 12 депутатів;
  • від депутатів політичної партії «Наш край» надійшло повідомлення про створення фракції. Головою фракції обрано депутата міської ради Суханову Віолету Вікторівну, до складу фракції увійшло 3 депутати;
  • від депутатів політичної партії "Слуга народу" надійшло повідомлення про створення фракції. Головою фракції обрано депутата міської ради Мельничук Ганну Олексіївну, до складу фракції увійшло  5 депутатів.

В ході засідання створено робочу групу для підготовки пропозицій щодо порядку проведення 1 сесії Костянтинівської міської ради 7 скликання.

Друга сесія призначена на 11 грудня (п'ятниця) на 14.00 годин. Дивіться пряму трансляцію на ютуб каналі Міськради та на електронному екрані біля Палацу культури та дозвілля. 

На 18.00 7 грудня перша частина установочної сесії закінчена. Секретарем 23 голосами За обрали директора Гласкомерц, юриста Дениса Коржикова. 

Продовження сесії - завтра на 14.00. 

Обіцяють прийняти нову редакцію Регламенту та обрати замів.

ЦЕ БЕЗПЕРЕЧНО СУДЬБОНОСНИЙ ЧАС ДЛЯ МІСТА ТА ОТГ. НЕ СПІТЬ - ЦІКАВТЕСЯ ЦІМ ПРОЦЕСОМ. ЗАРАЗ ВИРІШУЄТЬСЯ МАЙБУТНЄ КОСТЯНТИНІВКИ.

ПОДООБИЦІ В СЕРЕДУ В ДРУКОВАНІЙ "ПРОВІНЦІЇ".

На 17.30, засідання сесії, яка розпочалась десь у 14.10 досі триває. Та тільки що закінчилося таємне голосування за посаду секретаря міської ради.

ЗДИВУВАЛО ТЕ, ЩО ПЕРЕД СЕСІЄЮ ОПЗЖ ЗРОБИЛО ЗАМІНУ СВОЇХ ДЕПУТАТІВ. 

ЗІ СПИСКУ, ЩО НА САЙТІ ЦВК ПРИБРАЛИ С.КЛІМОВА ТА О.КОЛЬЦОВА ТА ВВЕЛИ У МІСЬКРАДУ ТИХ, ХТО ЙШОВ ДАЛІ ПО СПИСКАХ:

Директора ТОВ ВКП "Едем" Вельчера Григорія Михайловича 7.03.56 р.н.(мешкає у Іллінівці).

Директоршу "Мета-продукт" Ізмайлову Аліну Андріївну 11.06.92 р.н. (мешкає у Костянтинівці).

В чому був сенс цієї рокировки - ми подивимося. Може когось зі знятих депутатів побачимо у владних коридорах, може когось на новій автівці...  

 

Перша частина, урочиста, пройшла в приємній атмосфері. Голова Костянтинівської ТВК Наталія Кравченко оголосила рішення ТВК про вступ до повноважень депутатів сьомого скликання та міського голови О.Азарова. Були урочисто вручені посвідчення із квітами новообраним депутатам.

Новообраний міський голова О.А. Азаров прийняв присягу та приступив до виконання своїх обовязків — зайняв крісло головуючого в президії сесійної зали та розпочав першу сесію.

Першими проголосованимі питаннями були: обрання секретаря сесії, членів рахункового групи та редакційної колегії.

Секретарем була обрана незмінна Юлія Бова. Також була проголосована пропозиція міського голови Азарова стосовно кількості членів і складу рахункової групи з 3 чоловік; при цьому наступна пропозиція депутата Ю.Разумного збільшити кількість до 5 чоловік до голосування вже не дійшла. Состав редакційної колегії затвердили без додаткових пропозицій і зауважень.

Далі міський голова запропонував проголосувати порядок денний, секретаря міської ради та ін. Питання, на що отримав зауваження від Ю.Разумного, що для цього, щоб голосувати ці питання, з ними треба ознайомитись та обговорити. Ю.Разумний запропонував зробити перерву да день два, потім зібратися та продовжити пленарне засідання. Але ці питання таки були винесені на голосування, але депутати їх не підтримали.

Оскільки засідання ще триває, новина буде оновлюватися.

Повний звіт читайте в паперовій Провінції у середу.

Дивіться фото та відео матеріали нижче, та підписуйтесь на наш ютуб-канал.