Апаратна нарада. Частина 2

Друга частина наради голови міста і міських чиновників тривала іще дві години, поки не заслухали всіх керівників служб.

Періодично О.Азаров нагадував підлеглим про плани розвитку ввірених їм підрозділів, котрі необхідно підготувати до весни.

До речі, після звіту керівника МКП “Комунтранс” Віктора Діліна, голова повідомив про плани по відродженню і запуску в роботу давно розформованого підприємства “Зеленбуд”.

І нагадав комунальникам, що при прибиранні територій необхідна взаємодія “Комунтранса”, СЕЗу та інших служб. Та й про взаємодію зі старостинськими округами забувати теж не слід. В цілому, роботу служби по прибиранню снігу та посипанню вулиць міський голова визнав задовільною, але зазначив, що про відмітки “добре” й тим паче “відмінно” казати не можна, доки робітники не припинять при посипці доріг пропускати перехрестя і пішохідні переходи.

Розібрали на апаратній нараді й випадок останніх днів, який стався в одному з ОСББ. Чотири людини з сім'ї орендарів однієї з квартир в п`ятиетажці по вул. Леваневського вчаділи.

Постраждали жінка, та три дитини віком 4, 14 і 15 років, ймовірно від чадного газу. Причому дівчинки-підлітки першими відчули себе погано і старша з них самостійно викликала Швидку. По словам газівників, які теж приїхали на виклик вже поліції, постраждалих дослідили медики і надали допомогу. Жінка (з малям) від госпіталізації відмовилась.

За словами управительки ОСББ Ольги Шевченко, в минулому році в домі перевіряли стан вентиляційних каналів, але “нещаслива” квартира довго пустувала, потрапити туди було неможливо. І ось орендарі, ввімкнувши колонку, постраждали у перший вечір заселення... Зараз йде перевірка, після якої й будуть названі причини лиха.

Подробиці наради як завжди — у найближчому паперовому числі “Провінції”.

Власн. інф.