АЗАРОВА ПОКАРАЛИ, А ЗА ТЕЖ САМЕ ГОЛОВНОГО ПОЛІЦІЯНТА ОБЛАСТІ ЗАБОЯЛИСЯ!

 

В попередній "Провінції" ми дали цю новину на першій шпальті -

https://www.konstantinovka.com.ua/newspaper/mestnoe-samoupravlenie/budete-bez-masok-budet-kak-s-azarovym

І ось "бумеранг повернувся". Ті ж самі журналісти "накатали ту ж саму телегу" на самого керівника поліції області М.Семенишина -  він на фото на нараді також без маски.

Але в цьому випадку прийшлв відповідь - "дуля вам з маком".

Отаке вибіркове поліцейське покарання...

Даємо текст та світлини новини - 

https://v-variant.com.ua/uk/hlavu-donetskoy-polytsyy-ne-oshtrafovaly-za-otsutstvye-masky/

  

У поліції Донецької області пояснили, чому не оштрафували свого главу за відсутність маски

Глава Донецької поліції порушив карантинні обмеження, однак його не оштрафували за відсутність маски на обласній нараді.

Східний Варіант продовжує розповідати про факти порушення карантинних обмежень представниками влади різного рівня.

Раніше поліціянти оштрафували мера Костянтинівки, однак саме ті, хто повинен стежити за порядком і дотриманням карантину, не змогли виконати найпростіші правила.

В кінці 2020 року співробітники обласної поліції провели нараду в Донецькій військово-цивільної адміністрації де звітували про підсумки року, що минає у сфері розкриття злочинів. Начальник поліції Донецької області Микола Семенишин перебуваючи серед великої кількості людей не використовував захисної маски, хоча навіть губернатор Кириленко, який сидить поруч, демонстрував своїм прикладом важливість дотримання карантинних обмежень. Мінімум протягом 13 хвилин генерал поліції знаходився без маски та цього було досить, щоб вірус поширився серед оточуючих людей, адже поліціянти крім фото надали відеозвіт даної зустрічі.

Активістів обурило така поведінка з боку поліції, адже саме таким прикладом підривається довіра до необхідності введеного карантину. Тому громадяни звернулися до правоохоронців, щоб там провели перевірку щодо даного факту і залучили генерала до відповідальності.

Через деякий час активісти отримали відповідь від департаменту превентивної діяльності Національної поліції, з короткою відповіддю, що дана нарада проводилася за всіма нормами протиепідемічних правил.

 

Таким чином вище керівництво проігнорувало факт порушення з боку головного поліціянта Донецької області та покарання, хоч і адміністративного, йому вдалося уникнути.

Дмитро Браславський, фото документа надане автором.