У Костянтинівці оперативники викрили наркопритон

 

Чоловік в своїй квартирі облаштував притулок для наркозалежних, аби останні могли без перешкод вжити свою дозу наркотику. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом прокуратури.

Співробітники кримінальної поліції Відділу поліції № 2 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області отримали оперативну інформацію про те, щодо мешканець міста Костянтинівка надає вузькому колу місцевих жителів приміщення своєї квартири для виготовлення та вживання наркотичних речовин.

Правоохоронці отримали ухвалу суду та провели у обшук за місцем мешкання 44-річного чоловіка. На момент слідчої дії в квартирі знаходились двоє чергових "гостей", які отримали свою ін’єкційну дозу.

Поліцейські вилучили медичні препарати, приладдя для виготовлення ін’єкційних наркотичних речовин, використані шприци з залишками речовини бурого кольору.

Все виявлене правоохоронці вилучили для подальшого проведення експертиз.

Сам власник притону вже раніше був засуджений за вчинення аналогічного злочину.

За даним фактом поліцією, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

 

Краматорське районне управління поліції

Донецької області

 

Comments