Засідання виконкому, як свідчення розслаблення попередньої влади

Щойно закінчилося засідання міськвиконкому.

Враження важке.

Практично більшості виступаючих міський голова О.Азаров повернув документи на дооформлення - від начальника управління ЖКГ Д.Заварзина, начальника управління освіти О.Барабаш до голови Громадської ради Л.Мірошниченко.

А представниці міськводоканалу взагалі відмовили в щорічному затвердженні графіку подачі питної води. Бо, дійсне, це ж насправді, як сказав Олег Анатолійович - ГРАФІК НЕПОДАННЯ ВОДИ!

"Якими документами цей графік передбачено?", - запитав мер.

"Лімітом, який протягом останніх років встановлено 22,5 тисячі кубів на добу, - відповіла представник Костянтинівської філії "Води Донбасу", - Проблема в тому, що рівень води в Сіверському Донці кожен рік зменшується...".

"Але дайте засади, на основі яких ми повинні приймати графік. Чому ми самі собі повинні встановлювати обмеження подачі питної води на місто???, - наполягав О.Азаров, - Ми хочемо, щоб у нас вода була постійно! Я так і не почув відповіді на свої питання...".

Рішення одноголосно було не прийняте.

В понеділок буде проведене позачергове засідання міськвиконкому, де будуть прийняти відкладені рішення.

Подробиці ми дамо в друкованій "Провінції", а ось відділам та управлінням міськвиконкому, особливо управлінню юстиції, яке готує документи на виконком, треба просипатися від тієї сплячки, яка була при само багатооплачуваних попередниках.

До речі, начальник нашого юрвідділу за 2019 рік отримала заплати 584735 грн, коли її колега в Бахмуті - 209326 грн.

Лихо!

Набераємо попкорн та дивимося дерібан костянтинівського бюджету, коли надрукують декларації за 2020 рік!!!