Назад в майбутнє. Зірковий уродженець Костянтинівки розчарований збірною на Євро

Збірна України з футболу розчарувала своїх прихильників заключним матчем групової стадії Євро-2020, а зірковий уродженець Костянтинівки – екс-гравець національної команди Євген Левченко, прокоментував мінорний фініш стадії для «Жовто-синіх».

Українська збірна перед останнім туром групової стадії Євро-2020 зберігала чудові шанси на вихід до плей-офф, і в матчі з Австрією для гарантованого другого місця в квартеті «С» підопічним Шевченка вистачало б навіть нічийного результату. Втім, гра склалася для «Жовто-синіх» дуже невдало – поразка 0:1 була не надто жахливою за рахунком, але за якістю футболу, показаного командою з України, це було дуже близько до провалу.

Такої ж думки дотримується і відомий уродженець Костянтинівки Євген Левченко, який і сам чимало пограв у футболці збірної України. У своєму коментарі до результату матчу Україна – Австрія в соцмережі Twitter Євген акцентував увагу саме на провалах у грі команди. «Повне розчарування ... не результатом, а грою. Сьогодні ми виглядали беззубо, на тлі окриленої Австрії. Програли дуелі, центр поля, підбори. Плюс провали, «недобігання», скутість. Назад у минуле…», - написав Левченко.

Зазначимо, що, незважаючи на третє місце в квартеті, та всього лише три набрані очки за підсумками групової стадії, Україна все ще має шанси вийти до плей-офф Євро. І шанси не такі вже й погані, як свідчать котирування провідних беттинг-компаній. Якщо хтось бажає дізнатися промокод Олімп Бет, де завжди є цікаві пропозиції для парі на матчі чемпіонату Європи, та використати його на вихід збірної України до 1/8 фіналу, то повідомляємо, що шанси у такому випадку наразі дорівнюють 45% вірогідності.

Українці вже обійшли одну з команд, що посіли треті місця у своїх групах, за додатковими показниками. І щоб вийти до плей-офф, «Жовто-синім» треба, аби ще у трьох квартетах, яким залишилося зіграти на Євро, також знайшлася хоча б одна команда, яка набере менше трьох очок, або ж фінішує з трьома балами, але з гіршою різницею забитих та пропущених м’ячів.