Відомі хедлайнери фестивалю The Most Fest

Організатори першого постіндустріального фестивалю The Most Fest, який відбудеться 19-20 червня в костянтинівській промзоні, оголосили повний лайнап головної сцени фестивалю: 

19 червня, 2021

20:00 - Тонка

21:00 - Ragapop

22:15 - ТНМК

20 червня, 2021

20:00 - OTOY

21:00 - ТИСК

22:15 - Alyona Alyona

У рамках дводенного фестивалю будуть представлені тематичні локації і активності, серед яких: 

  • Лекторій за участі Єгора Матюхіна зі Street Culture, Анастасії Пономарьової з urban curators, Євгена Скрипника з Shum.Rave та інших. У рамках лекторію також відбудеться панельна дискусія на тему важливості існування локальних медіа для розвитку міст.
  • Виставкова зона від Гарелеї з Лисичанська та презентації робіт учасників та учасниць школи DRUZI MEDIA STUDIES “Це моє місто”
  • Мала сцена за участі молодих виконавців: 

19 червня, 2021

17:30 - Promsonya, Костянтинівка

18:15 - Krapka; KOMA, Львiв

19:00 - Hyphen Dash, Київ

20 червня, 2021

17:30 - Noise of the Universe, Слов'янськ

18:15 - Mendeleev Oshibalsya, Сєвєродонецьк

19:00 - Horey, Київ-Краматорськ

  • Кіно- та театральна зона з виставами від театральної групи DЄD — резидентів лабораторії платформи Вільна Хата, м.Краматорськ.
  • Нічна музична програма за кураторства Dnipropop та Shum.Rave.

У 2021 році акцент в філософії The Most Fest робиться саме на переосмисленні постіндустріального спадку. Ми говоримо про покинуті промислові території та будівлі, які є цінними архітектурно і можуть стати локаціями для екскурсій містом, культурних подій й досліджень. Наскрізним для філософії фестивалю є питання, як ми можемо ревіталізувати костянтинівську промзону та зробити її повноцінною частиною міського простору.

Відвідування денної програми - безкоштовне.

Локація: Костянтинівка, Донецька область. Шмідта 20Б.

Вартість квитка на вечірню та нічну програму обох днів: 200 грн. Придбати квитки можна за посиланням: https://katacult.com/the-most-fest/

Кошти з продажу квитків підуть на покращення інфраструктури фестивалю та не передбачають отримання прибутку організаторами.

Слідкуйте за сторінками фестивалю в соціальних мережах Facebook та Instagram @themostfest, для того щоб першими дізнатися подробиці музичної та освітньої програми!