8 нагород з турніру з кікбоксингу «Кубок Донбасу» — наші!

15-16 червня 2018 року в м.Добропілля пройшов відкритий турнір «Кубок Донбасу» з кікбоксингу серед юніорів, юнаків, дівчат 2000-2008 р.н. та дорослих. Змагання проводились в розділах фул-контакт, лоу-кік, лайт-контакт, кік-лайт. «Кубок Донбасу» зібрав спортсменів з Бахмута, Краматорська, Костянтинівки, Лиману, Мирнограду, Маріуполя, Новогродівки, Покровська, Родинського, Слов’янська, Торецька, Харкова, міст Курахове та Селидове.

Кікбоксери Костянтинівки вибороли 4 золотих, 2 срібних та 2 бронзових нагороди. Всі спортсмени продемонстрували свої найкращі якості, особливо хотілось би відмітити яскраві поєдинки Лакози Андрія та Чекалова Олександра. Вихованці Костянтинівської федерації боксу та кікбоксингу на двох здобули 3 золотих нагороди – Андрій в розділі лоу-кік, Олександр в розділах фул-контакт та лоу-кік.

Справжнім  сюрпризом для всіх відвідувачів стала вечірня програма змагань з професійними поєдинками та призовим фондом в 25000 гривень. Переможцем став Владислав Гіда з м.Курахово.

Змагання пройшли на дуже високому рівні, за що висловлюємо подяку всім організаторам та Віце-президенту Федерації кікбоксингу Донецької області Дрігі Артему Геннадійовичу.

Хотілось би також відмітити, що минулий тиждень був дуже плідним для спортсменів з Костянтинівки. Окрім турніру з кікбоксингу «Кубок Донбасу», наші спортсмени 14-15 червня відзначились і на відкритому турнирі з боксу в м.Краматорськ, присвячений всеукраїнському Олімпійському дню. На цьому турнірі Костянтинівську федерацію боксу та кікбоксингу представляли 2 спортсмени, які здобули 2 золоті нагороди – Чекалов Олександр в ваговій категорії 60 кг, Мухтаров Юсуф в ваговій категорії 54 кг.

Бажаємо нашим спортсменам наступних перемог і подальшого розвитку!

Костянтинівська міська федерація боксу і кікбоксингу.