На День незалежності проїдемо «Слідами Олекси Тихого»

«Люблю свою Донеччину. Її степи, байраки, лісосмуги, терикони... Любив завжди, люблю і сьогодні, як мені здається, в годину негоди, асиміляції, байдужості моїх земляків-українців до національної культури, навіть до рідної мови...» (О.Тихий).

Шановні друзі! Якщо ви дійсно любите Україну та її частину Донеччину, то вам відомо ім’я нашого славетного земляка Олекси Тихого, який разом зі Стусом та іншими учасниками руху супротиву віддав життя за Вітчизну. 24 серпня незалежності цієї вітчизни виповнюється 20 років. Ми запрошуємо всіх бажаючих у цей день прийняти участь у відкритих велоперегонах «Слідами Олекси Тихого».

Час та місце проведення велоперегонів:

— прибуття учасників, реєстрація на майданчику біля адміністративної будівлі Костянтинівської районної ради (м. Костянтинівка, пр. Ломоносова, 156): 9.30 — 9.55;

— перша зупинка: приміщення Головного управління юстиції в Донецькій області (м. Костянтинівка, вул. Петровського, 5);

— друга зупинка: Новодмитрівський НВК (с. Новодмитрівка);

— фініш – будинок, де народився О.І. Тихий (с. Іжевка), ставок с. Іжевки, культурно-дозвіллєва програма, виступи авторів українських творів, підведення підсумків.

Організатори велоперегонів: Костянтинівська райдержадміністрація, Новодмитрівська сільська рада та Товариство ім. Олекси Тихого.

У заході приймають участь команди міст та районів області, які пройшли медичний огляд. Відповідальність за стан здоров’я учасників, а також забезпечення велосипедним знаряддям очолює керівник команди.

Попередні заявки на участь у велоперегонах подаються до 14.08.2011 (тел.: (06272) 92-3-36 – до 16.00 години 12.08.2011; 0-50-603-64-75 – Шаповалов Євгеній Олексійович). Іменна заявка (зразок можна взяти у редакції «Провінції») подається до 9.55 години 24.08.2011.

Оргкомітет.


Прапор района Олекси Тихого на Говерлу!

Обласний осередок Європейської партії і Товариство Олекси Тихого запрошує всіх бажаючих до участі у сходженні на Говерлу, що присвячено 20-річчу державної незалежності.

З нагоди цього свята запланований під’йом прапору Костянтинівського району на найвищій горі України.

Слава Україні та її героям!

Контактний телефон: 067 972 44 86.

Comments

Пригласите Дика Травелера.Думаю в личной беседе многие точки над и найдут свое место,чем интернет засорять.Пусть подтвердит , что он путешественник.

Не,он в это время будет печатать и распространять манифест коммунистической партии....