Наші спортсмени виграють на Чемпіонаті України з кікбоксингу

1-3 лютого 2019р. в м.Чернигів відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу серед школярів та студентів. В змаганнях прийняли участь 665 спортсменів з 19 областей України.

В складі збірної Донецької області були і вихованці Костянтинівської федерації боксу і кікбоксингу: Джалілов Закаріа, Лакоза Андрій, Чекалов Олександр (тренер Харькін Д.М.) та Коваленко Артур (тренер Донцов І.).

Наші спортсмени чудово виступили та здобули 3 золотих та 1 бронзову нагороду.

Серед чемпіонів України з кікбоксингу: Джалілов Закаріа – І місце в ваговій категорії 67кг (розділ К-1); Лакоза Андрій – І місце в ваговій категорії 75кг (розділ К-1); Чекалов Олександр – І місце в ваговій категорії 60кг (розділ лоу-кік).

Додатково відмітимо яскраві поєдинки Джалілова Закарії. У півфіналі він виграв у діючого чемпіона світу з кікбоксингу, а в фінальному двобої переміг суперника нокаутом. За самий видовищний поєдинок турніру Закаріа був додатково нагороджений почесним кубком.

За результатами чемпіонату Джалілов З. та Лакоза А. здобули право представляти нашу країну на Чемпіонаті Європи серед студентів в Хорватії, що відбудеться з 30.07.19 по 03.08.19 р.

За допомогу в організації поїздки на змагання та надання спортивної екіпіровки спортсменам виражаємо подяку Штагеру Дмитру Олександровичу та Радіонову Денісу. Сподіваємось, що небайдужих до розвитку спорту людей в нашому місті стане більше. Талантів в нашому місті вистачає. Яскравим прикладом є наші чемпіони, які виборюють вищі нагороди, навіть незважаючи на неповноцінні умови для тренувань – тренувальна зала потребує капітального ремонту та підключення опалення.

А спортсменам бажаємо наступних перемог і подальшого розвитку!

Костянтинівська міська федерація боксу і кікбоксингу.