Результати Чемпіонату Донецької області з кікбоксингу WAKO

23 і 24 лютого в м.Покровськ відбувся «Відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO серед юніорів 2001-2002 р.н. та дорослих», а також «Відкритий турнір Донецької області з кікбоксингу WAKO серед юніорів, юнаків, дівчат 2003-2012 р.н.».

У змаганннях взяли участь понад 200 спортсменів з 14 міст Донецької області: Курахове, Слов’янськ, Мирноград, Волноваха, Торецьк, Краматорськ, Бахмут, Покровськ, Новогродівка, Маріуполь, Родинське, Костянтинівка, Білозерське, Авдіївка.

Костянтинівку на цих змаганнях представляли вихованці Костянтинівської федерації боксу і кікбоксингу.

Наші чемпіони здобули 5 золотих та 1 срібну нагороду: Джалілов Закаріа – І місце в ваговій категорії 71кг (розділ лоу-кік); Лакоза Андрій – І місце в ваговій категорії 75кг (розділ К-1); Чекалов Олександр – І місце в ваговій категорії 60 кг (розділ лоу-кік); Безуглов Богдан – І місце в ваговій категорії 47+ кг (розділ кік-лайт); Каминін Микита - І місце в розділі кік-лайт та ІІ місце в розділі лайт-контакт.

За підсумками змагань сформовано збірну команду Донецької області для участі у чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед дорослих та чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів.

Костянтинівська міська федерація боксу і кікбоксингу.